Перейти к содержимому

Фотография

Шукаю захисне скло на iphone

• Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 Tinka

Tinka

Постоянный посетитель

• Пользователи
  • 79 сообщений

Отправлено 09 апреля 2025 - 12:04

Маю таке питання до всіх, хто вже стикався з пошуками захисного скла для свого iPhone. Я тут вже кілька днів шукаю варіанти, і, чесно кажучи, трохи заплутався. На ринку є багато різних пропозицій, і важко вибрати надійне і дійсно якісне скло. Можливо, хтось знає, де можна замовити захисне скло на iPhone, яке дійсно добре захищає екран і не буде сильно впливати на чутливість сенсора? Буду вдячний за рекомендації, адже хочу знайти щось не тільки надійне, але й вартісне за свої гроші. 

#2 illala

illala

Постоянный посетитель

• Пользователи
  • 58 сообщений

Отправлено 09 апреля 2025 - 12:06

Якщо ти ще не визначився з покупкою, я рекомендую звернути увагу на сайт ApShopUa, де можна знайти якісне захисне скло на iPhone https://www.apshopua...o-dlya-iphone /. Я сам замовляв у них кілька разів і залишився задоволений. Їхнє захисне скло на iPhone, по-перше, дійсно добре захищає екран від подряпин та ударів. Я використовував різні моделі, і завжди було чудове покриття, яке не впливає на чутливість сенсора, як це часто буває з дешевими аналогами. На сайті є широкий вибір, і ти легко можеш знайти саме те, що потрібно для твоєї моделі телефону. До того ж, ціни досить прийнятні для такої якості. Вони працюють з різними виробниками скла, тому кожен може вибрати варіант за своїм бюджетом. Мені сподобалося, що доставка також досить швидка, а служба підтримки відповідає на питання швидко та зручно.